Tuin, park en golfbaan- onderhoud machines

Naast dat wij landbouwmachines leveren, bieden wij ook machines aan voor tuinen, parken en golfbanen. U moet dan denken aan bijvoorbeeld; maaimachines, bladblazers, houtklovers, doorzaaimachines en vertikuteermachines. Hieronder vindt u een aantal machines voor de tuin-, park- en golfbaanonderhoud. Staat uw gewenste machine niet in de lijst of heeft u vragen over een bepaald product, neem dan contact met ons op.

Tuin & Park heeft al jaren een belangrijke plaats binnen ons assortiment. Naast een uitgebreide showroom in Hoogeveen hebben wij permanent een specialist voor deze productgroep beschikbaar. Met deze specialistische kennis kunnen wij u ondersteunen bij uw beslissing. Ondersteuning blijft niet beperkt tot informatie alleen, ook willen wij u graag laten ervaren wat wij bieden. Dit kan door demonstratie van machines bij u op locatie of op één van onze demo-dagen. 

Onderhoud machines

U weet dat onderhoud noodzakelijk is voor het behoud van uw machine. Laat ook dit onder handen nemen door een professionele partij. MTH Machine Techniek levert op alle Tuin- & Park en Golfbaanmachines onderhoud. Natuurlijk van onze merken, maar ook van merken die wij niet voeren, verzorgen wij het onderhoud.

Ook levering aan de particulier

Niet alleen professionele gebruikers kunnen terecht bij MTH Machine Techniek. Ook voor het reguliere tuinonderhoud bieden wij onder andere grasmaaimachines, kettingzagen, bladblazers en meer. In onze showroom vindt u ook op zaterdagmorgen één van onze adviseurs die u graag advies geeft en helpt bij de aanschaf van uw tuinmachine of gereedschap. Als vanzelfsprekend voeren wij ook reparaties uit aan al deze machines en gereedschappen.