Stihl heggenscharen en heggensnoeiers

Of u nu heggen of sierstruiken snoeit, elektrisch of op benzine, MTH Machine Techniek in Hoogeveen biedt voor verschillende werkzaamheden verschillende oplossingen aan. Met de heggenscharen en heggensnoeiers van Stihl houdt u uw heg weer groen. Stihl heeft voor hoge en brede heggen speciale heggensnoeiers ontwikkeld. Voor geluidsgevoelige gebieden biedt Stihl speciale accuheggenscharen en accuheggensnoeiers aan.

Wij leveren al jaren producten van Stihl. Stihl is namelijk al jaren actief op het gebied van heggenscharen en snoeiers. Een belangrijk aspect waar Sthil zich al jaren voor inzet is veiligheid. Een kenmerk waar wij veel waarde aan hechten.

Benzineheggenscharen en benzineheggensnoeiers

Heeft u vermogen en bewegingsvrijheid nodig? Dan zijn de bezineheggen-scharen en -snoeiers de ideale oplossing. Deze machines zijn speciaal bedoeld voor grote oppervlakten in parken en tuinen. Speciaal voor hoge en brede heggen heeft Stihl de bezineheggensnoeiers.

Stihl benzineheggenscharen

Elektrische heggenscharen en heggensnoeiers

Stihl elektrische heggensnoeiers

De elektrische heggenscharen en heggensnoeiers van Stihl kenmerken zich door het lichte gewicht en het bijna geruisloos snoeien. Deze professionele snoeiers zijn optimaal geschikt voor het trimmen van twijgen en dunne takken.

Accuheggenscharen en accuheggensnoeiers

Voor geruisloos, mobiel en krachtig werken in geluidsgevoelige gebieden, zijn de accu heggenscharen en heggensnoeiers de ideale machines. Met de krachtige lithium-ion technologie en de moderne EC motor kunt u lang te werk met uitstekende prestaties.

Een handige tip: kies voor het snoeien een bewolkte dag uit, anders verbranden de toppen. Daarnaast houdt u uw heg groen door deze regelmatig te snoeien.

Stihl accu heggenscharen

Geïnteresseerd in onze heggenscharen en heggensnoeiers?

Bent u geïnteresseerd in onze heggenscharen en heggensnoeiers en wilt u graag meer informatie? Kom naar onze showroom en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.