Iseki tuin- en parkmachines

Iseki is al jarenlang één van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van tuin- en parkmachines zoals compacttrekkers, trekkers en maaiers.

Officieel dealer Iseki

Als officieel dealer levert MTH diverse machines van Iseki. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Iseki machines.

Iseki tuin park
Iseki krant 2019
Productprogramma Iseki 2019

MTH Machine Techniek en Iseki

MTH Machine Techniek Hoogeveen is officieel dealer van Iseki. Wij leveren de krachtige en robuuste machines van Iseki aan diverse bedrijven uit de industrie, landbouwmechanisatie, en tuin & park en golf. MTH levert onder andere:

Iseki compacttrekkers (16 - 55 pk)

Iseki compacttrekkers

De compacttrekkers van Iseki zijn ideale mini-tractoren voor multifunctioneel gebruik. Alle belangrijke bedieningshendels binnen handbereik. MTH Machine Techniek levert verschillende uitvoeringen die zijn uit te rusten met bijvoorbeeld een voorlader, heggenschaar of borstel en schuif.

Iseki tractoren (80 - 100 pk)

Voor het zware werk levert MTH Machine Techniek ook zwaardere Iseki trekkers. Deze kenmerken zich als een compacte tractor met een kleine draaicirkel en een hoge bodemvrijheid. De cabine is makkelijk toegankelijk en zorgt voor een goed overzicht. Een voorlader of schuif behoort tot de mogelijkheden.

Iseki trekker

Iseki maaimachines

Iseki maaimachine

Als specialist in tuin- en parkmachines heeft Iseki een breed assortiment aan maaimachines zoals frontmaaiers en zeroturn maaiers. Hierbij zijn er maaiers beschikbaar met opvang om onder alle omstandigheden probleemloos te kunnen maaien.

Vragen over de machines van Iseki?

Wij zijn officiëel dealer van Iseki. Wij zijn trots op ons Iseki-dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier aan.