Over MTH Machine Techniek

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte machine of voor een tijdelijke periode een machine wilt huren, MTH Machine Techniek staat sinds 1993 voor u klaar!

Met een vakkundig team medewerkers en een uitstekende service bij aanschaf en onderhoud, is MTH Machine Techniek sinds 1993 actief in de volgende sectoren:

Voor deze sectoren levert MTH Machine Techniek zowel nieuwe als gebruikte machines. Ook kan MTH Machine Techniek reparaties en onderhoud aan uw machines verzorgen.

Machine verkoop

Voor ieder van onze productgroepen hebben wij dealer schappen van geselecteerde topmerken. Met ons praktisch inzicht adviseren wij u graag bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte machines. Wij hebben een groot aanbod nieuwe machines van uitsluitend topmerken die ook vanuit de fabrikanten / importeurs goed ondersteund worden. Ook beschikken we door inkoop of inruil regelmatig over gebruikte machines.

Machineverhuur

Reparatie en onderhoud

Voor alle merken machines voeren wij ook het onderhoud uit, preventief en bij uitval. Dankzij onze ervaren technische mensen kunt u met een breed spectrum aan reparatie en onderhoudswerk bij ons terecht. Meer informatie over reparatie en onderhoud.

Machineverhuur

Wij bieden voor zowel bedrijven als particulieren verschillende machines te huur aan. Zowel voor een korte of lange periode kunt u bij ons terecht. Meer informatie over machineverhuur.