Nieuwe machines voor de industrie

Bent u op zoek naar machines voor de industrie? Bij MTH Machine Techniek bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij leveren hiervoor een tal van verschillende nieuwe machines, zoals: voor grondverzet en intern transport. Wilt u meer informatie over een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Professionele "Reinigings apparatuur"

Een selectie merken waaronder Nilfisk treft u bij ons aan. Het assortiment bestaat uit hogedrukreinigers, veeg- en veeg- zuigmachines en schoonmaakmiddelen.

Naast levering nieuwe machines vindt ook het onderhoud van deze apparatuur bij ons plaats. Vanuit ons magazijn verkopen wij diverse schoonmaakmiddelen en supplementen.


 Nilfisk: Reiniging machines


Grondverzet en intern transport

Problemen met uw heftruck of hydraulische kraan? Binnen ons team zijn verschillende mensen werkzaam die wij inzetten voor onderhoud en reparatie aan deze machines. Onderhoud kan plaatsvinden bij ons op locatie of bij u aan de zaak. Met onze goed uitgeruste servicewagens hebben wij materiaal en gereedschap bij de hand om snel en vakkundig allerhande problemen op te lossen.

MANITOU

MULTIONE


Industrieel machineonderhoud

Pneumatiek en hydrauliek zijn voor "MTH Machine techniek" bekend terrein. Vanuit o.a. de mechanisatie achtergrond hebben wij de kennis weten uit te breiden naar de industriële sector. Steeds meer bedrijven waarderen onze inzet op dit gebied om onze kennis, vakmanschap en flexibiliteit.

Ingrijpen bij calamiteiten is geen zaak van 9 tot 5. En dat weten wij na jaren in de landbouw en industrie als geen ander. Reparaties van machines vinden plaats in onze goed geoutilleerde werkplaats. Daarnaast openen onze servicewagens de weg naar onderhoud en reparatie op uw locatie. Goed om te vermelden is dat wij ook slangen persen in alle mogelijke diameters met passende koppelstukken. Dit kan al vanaf 1 stuks en gegarandeerd dus een snelle levertijd.

Machine-onderhoud voeren wij onder andere uit aan: elektrische- en hydraulische aggregaten, compressoren, motoren, hydraulische installaties enz., enz.  

Meer informatie over reparatie en onderhoud.