MultiOne minishovels en knikladers

MultiOne levert multifunctionele minishovels en knikladers die voor een breed scala aan werkzaamheden in te zetten zijn zoals groenvoorziening, landbouw of grondverzet.

Officieel dealer MultiOne

Als officieel dealer levert MTH diverse machines van MultiOne. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw MultiOne machines.

MTH Machine Techniek en MultiOne

MTH Machine Techniek Hoogeveen is officieel dealer van MultiOne. Wij leveren de krachtige en robuuste machines van MultiOne aan diverse bedrijven uit de industrie, landbouwmechanisatie, en tuin & park en golf. MTH levert onder andere:

MultiOne minishovels

MultiOne 1 / 2 -serie

MultiOne M-serie

De M-serie is ideaal voor toepassing in de tuinbouw, groenvoorziening en landbouw. Dankzij de compacte afmetingen gecombineerd met een hefvermogen tot 500 kilo is de M-serie multifunctioneel en uit te breiden met diverse aansluitingen zoals maaiers, frontlader en dieplepel voor het graven van geulen.

MultiOne 5 / 6-serie

De 5-serie is voorzien van een knikkend chassis, vierwiel aandrijving en een koppelplaat om verschillende toebehoren aan te kunnen sluiten. Voor deze serie is zowel een open als gesloten cabine mogelijk.

MultiOne S500-serie

MultiOne

6-serie

MultiOne S600-serie

De S600-serie is vergelijkbaar met de S500-serie. Deze serie kent een maximaal vermogen van 28 pk dankzij de zwaardere motor ten opzichte van de S500-serie. De telescopische hefmast is voorzien van een koppelplaat waarmee u meer dan 170 verschillende aansluitingen kunt gebruiken.

MultiOne 8 / 9-serie

Veelzijdig en krachtig, dat is de SL800-serie. Ideaal voor hoveniers, stratenmakers, grondverzet en de landbouw. De SL800-serie wordt standaard voorzien van een werklamp, bescherming tegen omslaan, veiligheidsgordel en rolkooi met plexiglas. De SL800-serie biedt de mogelijkheid te kiezen uit verschillende motoren die aansluiten bij de gewenste werkzaamheden.

MultiOne SL800-serie

MultiOne 9 / 10 -serie

MultiOne GT900-serie

 

Vragen over de machines van MultiOne?

Wij zijn officiëel dealer van MultiOne. Wij zijn trots op ons MultiOne-dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier aan.