Nieuwe landbouwmachines

Wij kunnen verschillende nieuwe landbouwmachines leveren. Hieronder vindt u enkele producten die wij verkopen. Staat uw machine er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

De landbouw is een snel ontwikkelende markt, waar mens en machine in rap tempo aangepast worden aan de markt. Landbouw is daarnaast erg intensief en gericht op efficientieverbetering. Van een leverancier mag dan ook verwacht worden dat hij hier in mee gaat. Dat bewijst MTH Machine Techniek al vele jaren.

Onze klant kan door een goede bereikbaarheid snel bij ons terecht. Ter plekke kan vaak het probleem verholpen worden, zodat productie-uitval tot een minimum beperkt blijft.Kwaliteit alles bepalend

Voor u als ondernemer is kwaliteit belangrijk. Terecht dat u dit graag onderstreept wilt zien bij uw leverancier. Daarom zijn wij hier in meegegaan door aansluiting bij VA-Keur. VA-Keur is het keurmerk dat wij op uw materieel kunnen geven om te verzekeren dat deze voldoet aan de wettelijke eisen van de tijd. Met VA-Keur wordt u een zorg uit handen genomen.

Dealer schappen erg belangrijk

MTH Machine Techniek heeft geleerd dat een dealerschap erg belangrijk is voor kennis en kwaliteit. Wij hebben dan ook merken geselecteerd die aansluiten bij onze kwaliteit. Door intensief contact te onderhouden met de fabrikant/importeur krijgen wij alle informatie over producten en kunnen wij ook úw wens kenbaar maken bij de importeur/fabrikant . MTH Machine Techniek neemt deel aan product trainingen, tractor opstapdagen en kan door direct contact ook uw specifieke wens vervullen.