Maai- en hooibouwmachines

Wij zijn dealer van het zeer sterke en degelijk gebouwde merk FELLA hooibouwmachines. FELLA is een specialist op het gebied van hooibouwmachines met meer dan 90 jaar aan historie. 

De producten van FELLA leveren niet alleen veel productiviteit, maar werken ook energiezuinig.

Wij verkopen op het gebied van hooibouwmachines onder andere maaiers, schudders en harken.

Fella hooibouwmachines

Maaimachines

Bent u op zoek naar een specifieke maaier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een frontmaaier of een maaier op een transportonderstel, wij kunnen deze voor u leveren. Voor zowel het maaien van bermen en taluds als het maaien van grasweilanden.

Schudders

Bij het schudden van gras komt enig precisiewerk aan te pas. Door de unieke aandrijving op de schudders wordt het gras gelijk verdeeld. Als FELLA dealer kunnen wij schudders leveren met werkbreedtes van 18 meter.

Harken

In ons assortiment kunt u verschillende soorten harken vinden. Een groot verschil in harken is de aanleg. Deze zijn te verkrijgen in midden- en zijaanleg. Belangrijke kenmerken van de FELLA harken zijn: 

  • Luchtig zwad
  • Grote capaciteit
  • Schoon harkwerk

Vragen over maai- en hooibouwmachines?

MTH Machine Techniek levert verschillende maai- en hooibouwmachines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.