Mustang-powerd by Manitou minishovels, knikladers en schrankladers

Mustang-powerd by Manitou. Echte kracht. Dit oer-Amerikaanse merk heeft inmiddels ook zijn naam gevestigd in Europa. Van landbouwbedrijf tot bouwplaats, de kniklader shovels en schrankladers zijn overal inzetbaar. Mustang powerd by Manitou combineert kracht en veelzijdigheid in een compact formaat.

Logo Manitou

Officieel dealer Mustang-powerd by Manitou

Als officieel dealer levert MTH Machine Techniek Hoogeveen diverse machines van Mustang-powerd by Manitou zoals knikladers en schrankladers. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Mustang / Gehl machines. Wij leveren de krachtige en robuuste machines van Mustang / Gehl aan diverse bedrijven uit de industrie, landbouwmechanisatie, en tuin & park en golf. MTH levert onder andere:

Mustang-powerd by Manitou minishovels en knikladers

Mustang kniklader shovel

Een uitstekende bouwkwaliteit, manouvreerbaarheid en flexibiliteit kenmerken de knikladers van Mustang. De stuurhoek van 45 graden laat u op plaatsen komen waar andere machines verstek moeten laten gaan. Met een maximaal hefvermogen tot 1.161 kilo maakt dit een compacte krachtpatser.

Mustang-powerd bij Manitou schrankladers

Op zoek naar een compacte alleskunner? De Mustang / Gehl schrankladers komen in verschillende uitvoeringen. Deze onderhoudsvriendelijke machines zijn uitgerust met een krachtige motor met veel koppelvermogen en snelle acceleratie. Het motorcompartiment is makkelijk te bereiken via de achterzijde voor het bijvullen van olie of het vervangen van de accu.

Mustang schranklader

Mustang-powerd by manitou schrankladers met rups-aandrijving

Mustang schrankladers met rups-aandrijving

Voor zwaar terrein biedt de Mustang schranklader met rups-aandrijving uitkomst. Net als bij de reguliere Mustang schrankladers zijn er uitgebreide mogelijkheden op het gebied van voorzetstukken zoals dieplepelbakken, snoeiers of grondboren.

Vragen over de machines van Mustang-powerd by Manitou?

Wij zijn officiëel dealer van Manitou. Wij zijn trots op ons Manitou-dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier aan.