Ferris

Ferris levert professionele maaimachines voor hoveniers en de groenvoorziening. De machines van Ferris staan bekend om hun innovatie, standvastige prestaties en hoogwaardige kwaliteit. De krachtige machines van Ferris zijn overal inzetbaar en daarom onmisbaar in de inboedel van elke groenprofessional.

Ferris: professioneel en betrouwbaar

Ferris bezit het patent op een veringssysteem, geschikt voor zitmaaiers. Dit veringssysteem zorgt er voor dat maaiwerkzaamheden op allerlei soorten terreinen snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Het maaidek van de maaiers van Ferris anticipeert dankzij het baanbrekende veringssysteem op het soort terrein dat gemaaid wordt. Hierdoor kan elk terrein gemaaid worden met perfect gestreepte lijnen. De maaimachines van Ferris hebben een hoge gebruiksvriendelijkheid, zijn betrouwbaar en geschikt voor professioneel gebruik.

MTH MachineTechniek: Ferris dealer in Hoogeveen e.o.

Bent u op zoek naar een maaimachine van Ferris? Dan bent u bij MTH Machine techniek aan het juiste adres. MTH Machine techniek is een officiële dealer van Ferris en kan het complete assortiment van Ferris leveren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud aan Ferris machines. Wij kunnen u uitgebreid adviseren en helpen u graag bij het maken van een keuze.

Ferris catalogus 2019

Ferris catalogus 2019

Vragen over de machines van Ferris?

Heeft u vragen over de Ferris maaimachines of bent u op zoek naar advies? U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Voor het nieuwste aanbod kunt u kijken op de website van Ferris of contact met ons opnemen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.