Professionele veegmachines

Onze veegmachines kenmerken zich door de robuuste bouw, veegprecisie en betrouwbaarheid. De veegmachines zijn voorzien van de laatste technieken die zorgdragen bij het schoonhouden van uw erf, voerpad of openbare weg. De veegmachines zijn veelal te monteren voor- of achterop uw machine.

Veelzijdige veegmachine

Zowel voor het binnen als buiten schoonmaken van grote oppervlakten. De machine veegt stofvrij vanwege de volledig gesloten behuizing.

Bema 40 Classic
Bema Kommunal Dual

Speciaal ontworpen voor openbare wegen en winterse omstandigheden. De veegmachine kenmerkt zich door de compacte omvang.

Dubbel systeem

Door het gebruik van een dubbel systeem kan de veegmachine zowel vuil opvegen als wegvegen. De veegmachine is daarom ook ideaal voor openbare wegen, bouwplaatsen en industriële terreinen.

Bema 30 Dual
Bema Robust

Robuust veegwerk

Voor het zware werk is dit de ideale machine. Veegt met gemak zwaar vuil weg en is daarom ook speciaal bedoeld voor bouwplaatsen.

Vragen over onze veegmachines?

Wij zijn officieel dealer van Bema. Bema is al meer dan 60 jaar actief in de markt van veegmachines. Daarom weet Bema als geen ander het optimale rendement te halen uit de veegmachines.