Trioliet Voerwagens en voersystemen

Het voerproces richt zich steeds meer op het efficiënter afhandelen van het voeren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De voermachines van Trioliet zijn daarin toonaangevend. Dit heeft Trioliet bereikt door goed naar de wensen en eisen van de melkveehouders en rundveehouders te luisteren en maatwerkoplossingen te ontwikkelen.

MTH Machine Techniek heeft verschillende voermachines en voersystemen van Trioliet in haar assortiment. Trioliet is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van voertechniek en maakt voermengwagens, kuilvoersnijders, stationaire mengers en automatische voersystemen.

Trioliet Voermengwagens

Er zijn verschillende types voermengwagens verkrijgbaar. Vaak verschillen de types van elkaar qua inhoud. Daarbij kunt u ook kiezen voor een zelfladende voermengwagen. De Trioliet Slomix P is voorzien van een stroblazer. Optioneel hierbij is de watervernevelaar die zorgt voor minder stof tijdens het blazen van het stro.

Voermengwagens
Zelfrijdende mengwagens

Zelfrijdende mengwagens

Deze voermengwagens zijn speciaal bedoeld voor grote rundveebedrijven. Ze gebruiken weinig brandstof, hebben een hoge laadcapaciteit en zijn eenvoudig in gebruik.

Stationaire mengers

De stationaire mengers hebben een vaste plaats op uw terrein. Ze worden gevuld met behulp van een shovel of verrijker. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een inbrengsysteem voor een biogasvergister. Dit heeft als voordelen: exacte bevulling, optimale mengsels, tijdsbesparing en onderhoudsarm.

Stationaire mengers
Kuilvoersnijders

Kuilvoersnijders

De nieuwste kuilvoersnijders van Trioliet leveren tijdsbesparing op, kunnen het voer in grote blokken snijden en zijn zeer veilig. De kuilvoersnijders kunnen eventueel voorzien worden van een doseermachine.

Automatisch voersysteem

Een geautomatiseerd voersysteem heeft enkele grote voordelen. U kunt namelijk veel efficiënter en gerichter voeren. Doordat het systeem vaker en gerichter voert, neemt de voeropname van uw rundvee toe. Dit resulteert in betere gezondheid, conditie en levensduur van de koe. Daarnaast bespaart het systeem u veel tijd.

Automatisch voersysteem

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende mogelijkheden om efficiënt en effectief te voeren. Bent u benieuwd welke voermachine het meest geschikt is voor uw dieren? Neem dan contact op met MTH Machine Techniek en laat u adviseren.