Stihl (accu) kettingzagen

Wij zijn officieel dealer van Stihl. Stihl is een bedrijf dat al meer dan 80 jaar de toon aangeeft bij de ontwikkeling van de motorzagen. Door aspecten als innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en uitstekende kwaliteit is Stihl één van de best verkopende motorzaagmerken. MTH Machine Techniek biedt u verschillende typen kettingzagen van Stihl aan, denk hierbij aan hoogsnoeiers of benzinemotorzagen.

Benzine motor kettingzagen

Accu kettingzagen 

 

 

Stihl benzinemotorzagen zijn geschikt voor het zagen van haardhout, het uitdunnen van een bos, het kappen van dunne stammen en voor het onderhoud van fruitbomen. Eén van de belangrijkste kenmerken van deze motorzagen is het lichte gewicht. Hierdoor zijn de kettingzagen uiterst handzaam. Een ander belangrijk voordeel is dat de motorzagen voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. De kettingzagen zijn daarom krachtig, robuust en hebben een lange levensduur.

Stihl benzine motorzaag

( Accu-) Motorzagen voor boomverzorging

Stihl boomverzorging

De handzame Stihl motorzagen voor boomverzorging zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden in de boom. De kettingzagen zijn zo ontworpen dat deze een optimaal zwaartepunt kennen en licht van gewicht zijn. Het antivibratiesysteem van Stihl maakt het gebruik van de kettingzagen nog prettiger.

Reddingszagen

Deze Stihl reddingskettingzagen worden gebruikt door hulp - en reddingsdiensten. De motor van de kettingzaag levert een enorm vermogen in het middelste toerentalgebied. Dit vereenvoudigt het zware werk. De zaag kent daarbij een speciale bepantsering van Wolfraam-carbit met kobalt.

Stihl reddingszaag

Carvingzagen

Stihl carvingzaag

Voor de veeleisende houtsnijder, boomverzorger of fruitteler is de Stihl carvingzaag een ideale motorzaag. Deze lichte en wendbare kettingzagen geven weinig trillingen en zijn daardoor ideaal om sierlijke ontwerpen en moeilijke sneden te maken.

Accukettingzaag

De inovatieve accumotorzagen van Stihl leveren goede zaagprestaties zonder dat er een kabel in de weg zit. Deze zaag combineert prestaties met werkcomfort en is perfect voor het zagen van haardhout en gebruik in de tuinbouw.

Stihl accumotorzagen

(Accu) hoogsnoeiers

Stihl hoogsnoeiers

Veilig staan en hoog snijden met een hoogsnoeier van Sthil. Met deze hoogsnoeiers heeft u een bereik van maximaal 5 meter. Ook is er een draagsysteem dat het gewicht makkelijk verdeelt over de rug, schouders en uw heup.

Vragen over onze kettingzagen?

Bent u geïnteresseerd in Stihl kettingzagen en wilt u graag meer informatie? Kom naar onze showroom en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.