Stihl hakselaars

MTH Machine Techniek Hoogeveen levert betrouwbare Stihl hakselaars voor tuin en park. De Stihl tuinhakselaars zijn geschikt voor zowel zacht als hard organisch materiaal. Moeiteloos worden resten hout, takken of bladmateriaal versnipperd. Afhankelijk van het gewenste volume kunt u kiezen voor een (stille) elektrische hakselaar of een krachtige hakselaar uitgerust met benzinemotor voor het grote werk.

Elektrische hakselaars

Stil maar krachtig. Dat zijn de Stihl elektrische hakselaars. Deze allround hakselaars verwerken met gemak dikke takken en zijtakken met bladeren. Naast dit hardere tuinafval hakselen de elektrische hakselaars ook zachter tuinafval zoals losse bladeren en bloem- en plantresten. Dankzij de gepatenteerde vulopening worden takken snel en eenvoudig verwerkt.

Viking elektrische hakselaar

Combihakselaars

Viking combihakselaar

Krachtig en veelzijdig. De combihakselaars met gescheiden vulopeningen hebben een optimale werkhoogte wat het vullen vereenvoudigd. De grote trechter aan de bovenzijde verwerkt met gemak zacht materiaal. De schuine, uitklapbare invoeropening kunt u gebruiken voor takken en ander houtachtige materialen. Beschikbaar met elektromotor of benzinemotor.

Hakselaars met benzinemotor

Krachtpatser bij uitstek. De Stihl hakselaar met sterke benzinemotor is voorzien van een breed onderstel en is geschikt voor grote percelen en tuinen waar geen aansluiting voor elektra aanwezig is. Tevens beschikbaar als combihakselaar met gescheiden kamers voor het verwerken van zowel hard als zacht tuinafval.

Viking hakselaar benzinemotor

Vragen over onze hakselaars?

Wij zijn officieel dealer van Stihl. Wij zijn trots op onze dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de hakselaars. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.