Stihl beschermende werkkleding en PBM's

STIHL BESCHERMENDE WERKKLEDING EN PBM'S

Al jaren staat het merk Stihl bekend als hét merk voor kettingzagen, bladblazers en heggenscharen. MTH Machinetechniek Hoogeveen is dealer van Stihl en kan u het volledige assortiment voor tuin en park doeleinden leveren. Om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken (zowel in de bosbouw, professioneel of thuis) biedt Stihl ook een compleet assortiment aan beschermende werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).

Zaagkleding voor bosarbeiders, bosbouw en groenvoorziening

Speciaal voor bosarbeiders die actief zijn in de bosbouw, houtindustrie of intensieve groenvoorziening heeft Stihl een robuuste lijn in zaagkleding. Vuilafstotend, slijtvast en actief ademend zijn slechts enkele eigenschappen van de Sithl beschermende zaagkleding. Afhankelijk van de eisen is de kleding ook uitgerust met snijbescherming middels design A. Daarnaast is de kleding voor bosarbeiders voorzien van signaleringsvlakken om de veiligheid tijdens het werk te vergroten.

Zaagjack / zaagjas

Deze specifieke soorten jassen van Stihl zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen. Uitgevoerd met signaleringsvlakken, reflecterende details, luchtopeningen, uv-bescherming en verschillende opbergzakken in het jack. Op basis van uw eisen en wensen kunt u kiezen uit zaagjassen uit de Economy Plus, Dynamic of Advance lijn.

Stihl zaagkleding bosarbeidersjas

Zaagbroek (taillebroek)

Stihl zaagkleding bosarbeider taillebroek

De taillebroeken van Stihl zijn licht en comfortabel en uitgevoerd in de kleurencombinatie zwart/oranje. De voorzijde is versterkt en voorzien van snijbescherming. Dankzij de elastische tailleband zit de broek altijd goed en is er geen riem benodigd. De innovatieve vezelstructuur biedt een goede bescherming tegen snijwonden. Verschillende uitvoeringen mogelijk.

Zaagbroek (tuinbroek)

De Stihl tuinbroeken zijn voorzien van extra brede bretels en is hierdoor comfortabel te dragen. Speciale vakken kunnen worden gebruikt voor klein gereedschap of een mobiele telefoon. Net als bij de taillebroeken is de voorzijde van de tuinbroek versterkt en kan er worden gekozen voor een uitvoering met of zonder snijbescherming.

Stihl zaagkleding bosarbeiders tuinbroek

Beschermende werkkleding voor de professionele- of hobbygebruiker

Wanneer u veel werkt met een bosmaaier of motorzeis biedt de speciale beschermende kleding van Stihl uitkomst. De speciale werkbroeken met snijbescherming of losse beenbeschermers zorgen voor extra bescherming tijdens het werk. Deze kleding is ook uitermate geschikt voor persoonlijk gebruik. Alle kleding is waterafstotend en winddicht voor gebruik onder alle omstandigheden.

Regenjack

Stihl werkkleding regenjas

Wanneer u buitenwerkt heeft u geen invloed op het weer en is de juiste kleding essentieel. Dit weerbestendige jack is voorzien van opvallende waarschuwingskleuren en ventilerende openingen onder de armen. Zo kunt u onder alle omstandigheden op een aangename manier verder werken. Voldoet aan de EN 343 klasse 3 in verdampingsweerstand.

Regenbroek

Complementair aan het regenjack. Uitgerust met waterafstotende ritssluitingen en lange ritssluiting aan de zijkant om goed in- en uit te stappen. Biedt bescherming tegen scherpe takken en doornen en staat garant voor een uitstekende waterdichtheid.

Stihl werkkleding regenbroek

Jack met snijbescherming (advance) en waarschuwingsvlakken

Stihl werkkleding snijbeschermingsjas

De Advance-lijn biedt een hoger draagcomfort en snijbescherming ter hoogte van de buik. Uitgerust met waarschuwingsvlakken voor een verbeterde veiligheid tijdens de werkzaamheden.

Bosmaaier beschermbroek

Een must wanneer u in de groenvoorziening werkt. Voorzien van bescherming tegen stoten, vocht en scherpe takken en doornen. Verstelbare ritssluitingen voor een goede ventilatie. Diverse zakken en bescherming voor de kniëen en benen mogelijk middels speciale inzetstukken (apart verkrijgbaar).

Stihl werkkleding bosmaaier beschermbroek

Beenbeschermer met snijbescherming

Stihl werkkleding bosmaaier beenbeschermers

Voorbeenbeschermer voor de gelegenheidsgebruiker . Snijbeschermende beenbeschermers (voorkant van de benen) volgens EN 381, design A. In lengte verstelbaar dankzij de kunststof gespen.

Functionele werkkleding en signaleringskleding

De functionele werkkleding van Stihl is voor allerlei werkzaamheden geschikt. Ook onder zware inspanning zorgt een goed werkshirt en goede werkbroek voor het werken onder de perfecte omstandigheden. De gebruikte materialen zijn actief ademend en sneldrogend. Signaleringskleding met een goede reflectie is ideaal voor werkzaamheden langs wegen of straten waarbij het belangrijk is dat u goed opvalt.

Werkshirt

Speciaal ontwikkeld voor het werken in de buitenlucht en de natuur. Speciale opvulling bij de schouders, ellebogen en onderarmen. De duimlussen zorgen ervoor dat de mouwen niet gaan opstropen als u het als onderkleding gebruikt. De gebruikte stoffen houden uw lichaamstemperatuur op orde, drogen snel en zijn waterafstotend.

Stihl werkkleding werkshirt

Werkbroek stretch

Stihl werkkleding stretch werkbroek

Uitsluitend te gebruiken als onderkleding. Goede afvoer van vocht waarbij de stof een sneldrogend karakter heeft. Ideaal voor gebruik tijdens de koude maanden of slechte weersomstandigheden.

Reflecterend veiligheidsjack / veiligheidsjas

Veiligheidsjack met duidelijke reflecterende stroken en opvallende oranje kleur. Zien en gezien worden is belangrijk bij werkzaamheden in het bos of langs wegen en straten. Uitgerust met snijbescherming dankzij de innovatieve vezelstructuur van het gebruikte materiaal.

Stihl werkkleding fluor jack

Veiligheidsbroek tuinbroek

Stihl werkkleding fluor tuinbroek

Fluorescerend oranje veiligheidsbroek met bretels en reflecterende strepen. Voorzien van steekzakken en borstzak. De tuibroek is niet voorzien van snijprotectie. De duidelijk zichtbare reflectiestroken bieden meer veiligheid door een verbeterde zichtbaarheid bij werkzaamheden langs de weg.

Gehoorbescherming, hoofd- en gezichtsbescherming, veiligheidsbrillen en handschoenen

Wanneer u motorzagen, bosmaaiers of kantenmaaiers gebruikt heeft u vaak te maken met opspattende stenen, vuil, water of splinters. Een goede bescherming van uw hoofd, gezicht en ogen is dan van groot belang. De persoonlijke beschermingsmiddelen van Stihl (PBM's) zorgen voor een uitstekende bescherming voor hoofd, gezicht en gehoor.

Vizier met gezichts- en gehoorbeschermer

Stihl heeft een compleet assortiment aan gezichtsbeschermers. Een kort of lang vizier met scharnier behoort daarbij tot de keuzes. Ook een complete uitrusting met lang kunststof vizier, nylongaas voorhoofdsbescherming en geïntegreerde gehoorbescherming biedt een totaaloplossing voor de verschillende werkzaamheden.

Stihl veiligheid vizier gehoorbeschermer

Helm met gezichts- en gehoorbeschermer

Stihl veiligheid helm gehoorbeschermer

Hoogwaardige helmsets met uitstekende bescherming tegen hoofdletsel. Veel toegepast in de bosbouw waar een goede bescherming van het hoofd essentieel is. De helmset met gehoorbescherming kan woorden voorzien van een nylongaas vizier of een vizier met metalen rooster.

Gehoorbeschermer met hoofdbeugel

Volgens de ARBO-wetgeving is gehoorbescherming bij het gebruik van gemotoriseerde machines verplicht. Een losse gehoorbeschermer met hoofdbeugel is goed te combineren wanneer u al over een los vizier of helm beschikt.

Stihl veiligheid gehoorbeschermer

Veiligheidsbrillen

Stihl veiligheid veiligheidsbrillen

Stihl levert veiligheidsbrillen in diverse uitvoeringen. Van eenvoudige losse kunststof bril tot geavanceerdere veiligheidsbril met hoofdband. Uitvoeringen zijn verkrijgbaar met heldere, oranje, geel of getinte glazen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Werkhandschoenen

Een goede grip, bescherming tegen snijwonden en slijtage van de handen zijn belangrijke eigenschappen van deze werkhandschoenen. De werkhandschoenen zijn verkrijgbaar van universele handschoenen tot professionele werkhandschoenen met voering en waterdicht materiaal.

Stihl veiligheid werkhandschoenen

Werklaarzen

Net als met werkhandschoenen is een goede grip zeer belangrijk bij het veilig werken met motorapparatuur. Goede laarzen helpen u daarbij.

Rubberen werklaarzen

Stihl werkkleding rubber werklaarzen

Waterdichte rubberen werklaars met verstelbare kraag voor een goede afdichting. Speciale bescherming voor de enkels en mogelijkheid voor zolen met spikes. De grove profielzool is zelfreinigend.

Lederen werklaarzen

Robuuste lederen laarzen in verschillende uitvoeringen. Ademende voering en bescherming tegen vocht, slijten en schuren. Goede bescherming tegen snijwonden danzkij de verstevigde voorkant, inclusief de lip.

Stihl werkkleding leren laarzen

Vragen over Stihl beschermende werkkleding?

Wij zijn officiëel dealer van Stihl. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de beschermende kleding. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.