Stihl grasmaaiers

MTH Machine Techniek Hoogeveen levert betrouwbare Stihl grasmaaiers voor tuin en park. Maaiers voor kleine en grote gazons, moeilijk terrein met hoog gras of volledig automatische robotmaaiers. De professionele grasmaaiers hebben een krachtige motor en zijn uitermate geschikt voor de groenvoorziening. Afhankelijk van de gewenste actieradius zijn de Stihl grasmaaiers voorzien van een electro- of benzinemotor.

STIHL Electrische grasmaaiers

Op kleinere en middelgrote gazons voelen de elektrische grasmaaiers van Stihl zich thuis. Eenvoudige bediening en een prima opvangcapaciteit. De snijbreedte varieert van 33 tot 43 centimeter.

Viking elektrische grasmaaier

STIHL Accugrasmaaiers

Viking accu grasmaaier

Grasmaaiers met accu bieden de vrijheid van grasmaaien zonder snoer. De sterke lithium-ion-accu stelt u in staat ongeveer 300 m2 aan gazon te maaien. De snijhoogte is in vijf standen naar wens aan te passen.

Grasmaaiers met benzinemotor

Met een opvangcapaciteit van 75 liter zijn de grasmaaiers met benzinemotor zeer geschikt voor middelgrote en grote gazons. Dankzij de wielaandrijving is het maaien van grotere oppervlakten zeer comfortabel.

Viking grasmaaiers met benzinemotor

Maaiers voor hoog gras en moeilijk terrein

Viking grasmaaiers hoog gras

Op plaatsen waar niet of nauwelijks wordt gemaaid zal een reguliere grasmaaier niet voldoen. Stihl levert speciale maaiers die snel en eenvoudig afrekenen met hoog gras en ruig terrein. Dankzij de 3-wielconstructie zijn deze speciale maaiers zeer wendbaar.

Professionele grasmaaiers

Voor professionele toepassingen zoals gazononderhoud en groenvoorziening heeft Stihl sterke motormaaiers. De robuuste aluminium constructie, krachtige benzinemotor en 3-traps aandrijving zorgen voor het juiste resultaat.

Viking professionele grasmaaiers

STIHL Robotmaaiers

Viking robotmaaiers

Wat is er nou lekkerder dan het gras automatisch laten maaien zonder dat u hier naar om hoeft te kijken? De Stihl robotmaaiers overwinnen hindernissen en hellingen met gemak. En niet geheel onbelangrijk: de robotmaaier laadt zichzelf automatisch weer op.

Vragen over onze grasmaaiers?

Wij zijn officieel dealer van Stihl. Wij zijn trots op onze dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de grasmaaiers. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.