Professionele onkruidbranders machine

Professionele onkruidbrander machine (Nilfisk/Egholm-Zacho)

Onkruid op openbare bestrating wordt door hoveniers, gemeentes en andere professionals zonder chemische bestrijdingsmiddelen verwijderd. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt door professionele onkruidbranders. Het onkruid wordt bestreden met hete lucht, bijvoorbeeld LPG / propaan gas of CNG / groen- aardgas. MTH Machine Techniek ontwikkelt en produceert unieke onkruid machines van het merk (Nilfisk)Egholm / Zacho.

Wij bouwen de verschillende machines samen op een eigen manier waardoor het een zeer goede werking heeft.

Zacho, de hete lucht onkruidverdelger

MTH Machine Techniek is specialist in de professionele onkruidbranders. Sinds de wet het verbiedt om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken voor openbare verhardingen, is er een steeds grotere vraag onder hoveniers, gemeentes en andere professionals, naar professionele onkruidverdelgers. Een hete lucht onkruidverdelger is een uitstekende oplossing. Wij bouwen onkruidbranders van het merk Nilfisk om met behulp van de Zacho hete lucht onkruidbrander machines. Op deze manier heeft u een uniek gespecialiseerde machine in handen waarmee u het onkruid op verhardingen eenvoudig verwijderd. In drie jaar tijd heeft MTH Machine Techniek ruim 60 unieke onkruidbranders op de markt gebracht, met elk hun eigen kenmerken en specialiteiten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Professionele onkruidbranders van het merk Nilfisk/Zacho

Hoe werkt de professionele onkruidbrander

Door middel van een hete luchttechniek wordt lucht met een temperatuur van ongeveer 350 graden C. over het onkruid geblazen. Om deze hete lucht te verkrijgen wordt LPG of CNG verbrand. Dankzij brandwerend materiaal aan de zijkant van de onkruid machine blijft de hete lucht op zijn plek en ontsnapt er geen hete lucht langs de zijkant van de onkruidbrander. Het onkruid wordt voor een korte tijd aan de extreme hitte blootgesteld en zal het blad, de wortel en de zaden verdelgen. De hergroei zal hierdoor minimaal zijn. Doordat er geen open vlam aanwezig is, enkel hete lucht, is het er geen brandgevaar en kan er efficiënt gewerkt worden.

Op professionele wijze onkruid verbranden

Veel hoveniers prefereren het onkruid verbranden al jaren boven andere professionele onkruidverdelgers. Door onkruid te branden met een machine kunt u werken op een eenvoudige en professionele wijze. Daarnaast is het een milieuvriendelijke en effectieve manier om van het vervelende onkruid af te komen. Zeker openbare wegen, parkeerplaatsen of erven worden snel en efficiënt aangepakt met deze professionele onkruidbestrijding.

De voordelen van onkruid verwijderen met een machine

Onkruid verwijderen met een onkruid machine heeft veel voordelen:

  • Snel
  • Doeltreffend
  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam
  • Eenvoudig in gebruik
Onkruid verwijderen met een machine van Nilfisk/Zacho

Wat is de prijs van een professionele onkruidbrander

MTH Machine Techniek is de Nilfisk / Zacho onkruidbrander specialist van Nederland. Deze effectieve methode heeft zich bewezen bij het verdelgen en remmen van hergroei van onkruid op verhardingen. De professionele onkruid machines zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met elk hun eigen specifieke kenmerken. Voor een duidelijk prijsoverzicht kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Doordat elke machine uniek is, maken we graag een offerte voor u op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze professionele onkruidbranders.

Professionele onkruidbrander op maat

Bent u op zoek naar een professionele onkruidbrander voor uw hoveniersbedrijf of gemeente? Dan kunt u terecht bij MTH Machine Techniek. Wij produceren graag een professionele onkruid machine voor u, zodat u het onkruid uit uw gemeente of voor uw klanten op eenvoudige wijze kunt verwijderen. Meer weten over onkruid verwijderen met een machine? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u op professionele wijze het onkruid kunt verwijderen.