Houtversnipperaars

De houtversnipperaars bij MTH Machine Techniek zijn van uitstekende kwaliteit. De machines zijn uiterst stabiel en zijn makkelijk in gebruik. Daarnaast voldoen deze machines aan de Europese richtlijnen. De houtversnipperaars zijn uitgerust met een vultrechter die een brede invoeropening kent, een aangepaste invoerhoogte en sterke en grote luchtbanden. Ze zijn makkelijk te onderhouden en voorzien van geharde draaibare messen.

Wij leveren houtversnipperaars van onder andere de merken Jo Beau, TS en Beauprez & Perneel. Deze merken staan voor professionele, compacte en veilige machines.

Pro-Chipper M200

De M200 Pro-Chipper is een ideale hakselaar voor tuinklussen en landgoedeigenaren. De motor van de M200 is een Honda / B&S Vanguard die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Het is een veilige machine die trommelkogellagers heeft voor zware industriële klussen.

Pro Chipper M200
Pro-Chipper M300

Pro-Chipper M300

De M300 Pro-Chipper is een ideale houtversnipperaar voor tuiniers, boomchirurgen en verhuurbedrijven. In de Pro-Chipper M300 zit een Honda / B&S Vanguard motor en hij heeft 2 geharde, draaibare messen. Het apparaat is makkelijk te verplaatsen en te manoeuvreren. De Pro-Chipper M300 weegt 120 kg.

Pro-Chipper R300

De R300 Pro-Chipper is gemaakt voor mono-assen met minimaal 16 pk. Dit apparaat is uiterst vlot te manoeuvreren en heeft 2 geharde draaibare messen. Het apparaat is ook makkelijk te verplaatsen en weegt 100 kg.

Pro-Chipper R300
Pro-Chipper T300

Pro-Chipper T300

De T300 Pro-Chipper is speciaal ontworpen voor compacte trekkers. Met een vermogen van 16 pk is dit apparaat makkelijk te manoeuvreren in verscheidende posities met zijn geringe breedte van slechts 66 cm. De T300 beschikt over 2 geharde messen en weegt 176 kg.

Pro-Chipper INT M 300

De Pro-Chipper INT M 300 bevat de meest recente Honda IGX 15 pk motortechnologie. Het vermogen wordt voor u geregeld wanneer de houtversnipperaar dit nodig heeft. De machine is uitgerust met 2 geharde draaibare messen en 1 tegenmes. De INT M 300 kent een laag brandstofverbruik en zakt in toerental als er geen hout wordt ingevoerd. Deze machine weegt 135 kg.

Pro-Chipper INT M 300

Vragen over onze houtversnipperaars?

In ons assortiment hebben wij diverse types houtversnipperaars van diverse merken. Laat u in onze showroom adviseren of neem contact op met MTH Machine Techniek voor meer informatie.