Eikel/noten raper


Ligt uw tuin al bezaaid met eikels of andere noten? Vandaag netjes opgeruimd en morgen ligt er weer een nieuwe lading...

Hier de oplossing! Een methode waarmee u veel moeite en tijd bespaard.
Als dealer van Bag a Nut zijn wij uw specialist in het rapen van herfst vruchten.
Met deze speciaal ontwikkelde raapmachines kunt u in een handomdraai allerlei vruchten van uw gazon op rapen. Of het nou dennenappels, eikels, kastanjes, hazelnoten of walnoten zijn. Met verschillende maten en groottes is er voor u altijd een passende machine.
Modellen:
- Stab-a-Nut (handmodel)
- Bag-a-Nut 30cm (duwmodel)
- Bag-a-Nut 45cm (duwmodel)
- Bag-a-Nut 90 cm (duwmodel)
- Bag-a-Nut 90cm (getrokken model)

Eikel/noten raper

Kom langs in onze showroom en ervaar het gemak! 

Historie

In de herfst van 1988 bezochten James Dudley en zijn familie in Georgië voor een weekendje. Ze brachten uiteindelijk drie dagen door op hun handen en knieën en pikten ze pecannoten op die er in overvloed lagen.

James kwam terug naar Jacksonville en zei: "Er moet een betere manier zijn! ". Dudley was een uitvinder sinds zijn negende en was al dertig jaar actief in de kunststofindustrie. Hij zette meteen zijn geest op het werk, bedacht en ontwikkelde de Bag-A-Nut. In de zomer van 1989 werd het bedrijf Bag-A-Nut, Inc. opgericht en het eerste model van zijn oogstmachines debuteerde op boerderijbeurzen in de zuidelijke Verenigde Staten. Zijn originele oogstmachine had een zak aan de voorkant om noten te verzamelen, vandaar de naam Bag-A-Nut ™.


BAG-A-NUT mini, de handige 30cm raapmachine

Deze Bag-A-Nut mini raapmachine van 30cm is perfect voor het oogsten als u niet al teveel bomen en vruchten heeft rond uw boerderij of huis. De Bag-A-Nut mini is een lichtgewicht machine maar wel met een stevig frame net als de grotere machines, deze machines zijn ontworpen om een praktische en betrouwbare oplossing te bieden voor het oogsten van diverse vruchten. Bag-A-Nut machines zijn eenvoudig te bedienen en men creëert er in korte tijd een duidelijk vrij van vruchten veld, tuin, plantsoen of pad mee.

Ons advies: bij het behouden van meer dan twee bomen, bekijk dan onze grotere modellen van 45cm of 90cm.

Bag a nut 30 cm duw

Vragen over eikel/noten rapers?

Vragen over het gebruik van eikel/noten rapers? MTH Machine Techniek geeft u graag advies bij het aanschaffen van deze machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.