Airrex Kachels

Airrex kachels zijn ontworpen voor alle ruimten vanaf 20m². Infraroodverwarming verwarmt alle materialen in de ruimte – de warmte zal niet zo snel uit de deur ontsnappen wanneer die wordt geopend.

Geavanceerde brander

Het toestel is voorzien van een gepatenteerde oliebrander met een elektrische brandstofpomp die de verbrandingsgassen door leidingen met een keramische coating leidt, waardoor er warmte in de vorm van infraroodstraling vrijkomt.

Volledige verbranding

Het drievoudige verbrandingsproces waarborgt een volledige en schone verbranding. Normale ventilatie is voldoende.

Effectieve geluidsdemping

Het dempingssysteem in de afvoer comprimeert de gassen en laat deze weer uitzetten; hierdoor is de airrex uiterst stil - slechts 48 db.

Touch-control

Eenvoudig soft-touch bedieningspaneel met led-display en afstandsbediening.

Brandstof

Biodiesel, diesel of rode diesel.

Is Airrex veilig?

Airrex is een zeer veilige kachel; hij heeft twaalf verschillende veiligheidssystemen zoals geurpreventie, brandstofniveau, kantelen, oververhitting, beveiliging en automatische uitschakeling.

Hoe installeer ik Airrex?

De Airrex infraroodkachel hoeft niet apart te worden geïnstalleerd. Vul de tank met brandstof, steek de stekker in het stopcontact en Airrex is klaar voor gebruik. De verrijdbare kachel is gemakkelijk overal te plaatsen.

Met wifi op afstand bedienbaar

In de Airrex-app ziet u realtime informatie, bijvoorbeeld de temperatuur in de ruimte die wordt verwarmd, de hoeveelheid diesel en of de kachel aan of uit is. Ook worden in de app informatieve berichten getoond. De kachel kan op een bestaand wifi-netwerk worden aangesloten. Als er geen wifi-netwerk is, kan de kachel met elke 4g-router rechtstreeks worden aangesloten op de mobiele telefoon. De kachel is ook zonder wifi te gebruiken.

Hoe hoog is het stroomverbruik?

Bij het opstarten verbruikt de kachel 85 w. Na het opstarten verbruikt hij slechts 60 w per uur.

Waarom stinkt Airrex niet?

Wanneer de gebruikte brandstof bijna volledig wordt verbrand, komen er geen geuren of gevaarlijke emissies vrij. Bij een onvolledige verbranding wordt koolmonoxide gevormd; in dat geval is er tijdens de verbranding te weinig zuurstof. Bij volledige verbranding wordt er geen koolmonoxide gevormd. De Airrex is gedurende 30 jaar voortdurend verder ontwikkeld, dus de werking van de kachel is uiterst zorgvuldig gefinetuned.

Wordt de warmte gelijkmatig verspreid?

Jazeker. Infraroodwarmte verspreidt zich gelijkmatig en erg ver. Veel mensen menen dat er een ventilator nodig is om de warmte te verspreiden, bijvoorbeeld om die helemaal naar de andere kant van de hal te krijgen. Er is geen ventilator nodig – de infraroodkachel verwarmt materialen, muren, vloeren en alle andere spullen in de ruimte.

Modellen

Vragen over Airrex Infraroodkachels?

Vragen over het gebruik van Airrec infraroodkachels? MTH Machine Techniek geeft u graag advies bij het aanschaffen van deze machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.