Houd uw gazon in topconditie door te verticuteren

Gemaaid gras en bladeren die blijven liggen op het gazon, vormen samen een zogenaamde viltlaag. Wordt deze viltlaag te dik, dan krijgt het gras onvoldoende zuurstof en kan het niet genoeg water opnemen. De grond raakt verzuurd, waardoor mos de kans krijgt om te groeien.

Iedereen kent dit verschijnsel en vooral op greens en parken is dit een groot probleem. Een oplossing is om goflbaanterreinen, parken of uw gazon thuis te verticuteren. Hierdoor maakt u gaatjes in het gazon, waardoor de viltlaag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en de wortel kan weer voldoende water opnemen.

Vertikuteermachine

Stihl, Garden, Wiedenmann en Koro verticuteermachines

MTH Machine Techniek heeft verschillende merken en types verticuteermachines in het assortiment. U heeft hierbij niet alleen de keuze uit kleine verticuteermachines, maar ook uit verticuteermachines voor grote oppervlakten. De werkbreedte en werkdiepte verschillen per machine. Wij leveren verticuteermachines van de merken:

Geïnteresseerd in onze verticuteermachines?

In ons assortiment hebben wij onder andere diverse types verticuteermachines van diverse merken zoals Stihl. Laat u in onze showroom adviseren of neem contact op met MTH Machine Techniek voor meer informatie.