Veelzijdige shovels

Met de inzet van een shovel kunt u zware ladingen, zoals zand en kuilvoer, eenvoudig verplaatsen. Maar niet elke shovel is geschikt voor elke type werk.

Bij het verplaatsen van bijvoorbeeld grote hoeveelheden zand is het gewenst om te werken met een robuuste shovel uitgerust met een zware laadbak.

Bij het verplaatsen van bijvoorbeeld balen stro in een kleine ruimte is handiger om een compacte, eenvoudig te bedienen shovel te gebruiken. MTH Machine Techniek heeft daarom verschillende types shovels in haar assortiment. Van compacte tot robuuste shovels.

Manitou  shovel

De handige shovels van Manitou

Wij leveren onder andere shovels van het gerenommeerde merk Mustang / Gehl. Mustang / Gehl is al jaren actief in de Verenigde Staten en sinds enkele jaren ook in Europa. De shovels van Mustang / Gehl zijn compact, sterk en eenvoudig in gebruik.

Er zijn 7 modellen Mustang / Gehl shovels verkrijgbaar, allen voorzien van o.a. Yanmar diesel motoren. De modellen zijn leverbaar in een gewichtsklasse van 1500 kg tot 3000 kg. Op de AL 306 en AL 506 Mustang / Gehl shovels is tevens een mogelijkheid voor een cabine.

Geïnteresseerd in onze shovels?

Heeft u vragen over de vele mogelijkheden van onze Mustang shovels, breng een bezoek aan onze showroom. Of neem contact op via onderstaand formulier. Wij helpen u graag voor een persoonlijk advies.