Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Machines voor tuinonderhoud, parkonderhoud en golfbaanonderhoud

Herkent u zich in het probleem dat niet iedere leverancier even vakkundig handelt en meedenkt?

Tuin & Park heeft al jaren een belangrijke plaats binnen ons assortiment. Naast een uitgebreide showroom in Hoogeveen hebben wij permanent een specialist voor deze productgroep bij de weg. Met deze specialistische kennis kunnen wij u ondersteunen bij uw beslissing. Ondersteuning blijft niet beperkt tot informatie alleen, ook willen wij u graag laten ervaren wat wij bieden. Dit kan door demonstratie van machines bij u op locatie of op één van onze demo-dagen.


   

Onderhoud golfbanen

De golfsport verdient een specialistische benadering. MTH Machine Techniek heeft de ontwikkeling in deze sector op de voet gevolgd. Wij hebben voor de golfspecialist diverse machines voor golfbaanonderhoud in ons leveringspakket en een selectie gemaakt van machines die wij u graag leveren.

Benieuwd welke producten wij u zoal kunnen bieden. Bekijk onze:

Onderhoud machines

U weet dat onderhoud noodzakelijk is voor het behoud van uw machine. Laat ook dit onder handen nemen door een professionele partij. MTH Machine Techniek levert op alle Tuin- & Park en Golfbaanmachines onderhoud. Natuurlijk van onze merken, maar ook van merken die wij niet voeren, verzorgen wij het onderhoud.

Ook levering aan de particulier

Niet alleen professionele gebruikers kunnen terecht bij MTH Machine Techniek. Ook voor het reguliere tuinonderhoud bieden wij onder andere grasmaaimachines, kettingzagen, bladblazers en meer. In onze showroom vindt u ook op zaterdag één van onze adviseurs die u graag advies geeft en helpt bij de aanschaf van uw tuinmachine of gereedschap. Als vanzelfsprekend voeren wij ook reparaties uit aan al deze machines en gereedschappen.

Nieuwe machines

Naam Korte omschrijving Prijs
Ferris IS2500 Ferris IS2500 Ferris IS2500 61" zero turn maaier € 11000.00
NILFISK / ZACHO CR2250 / UKB1000 NILFISK / ZACHO CR2250 / UKB1000 NILFISK CR2250 / ZACHO UKB1000 ONKRUIDBRANDER * LPG * CNG / groen gas Op aanvraag
Iseki TM 3215 Iseki TM 3215 ISEKI TM 3215 MINITREKKER Op aanvraag
Prijzen zijn exclusief btw


Gebruikte machines

Naam Korte omschrijving Prijs
HUMES A180H HUMES A180H Humes A180Hfront vijzelmaaier 180cm. Op aanvraag
EZ-GO MPT 1000 E EZ-GO MPT 1000 E EZ-GO MPT 1000 E GOLFKAR € 7500.00
Prijzen zijn exclusief btw