Nilfisk Alto vloerreinigers

Voor vloeronderhoud levert MTH Machinetechniek Hoogeveen diverse vloerreinigers van Nilfisk Alto. Van walkbehind tot en met ride-on schrobzuigmachines, veegzuigmachines en eenschijfsmachines. De vloerreinigers zijn voor elke sector inzetbaar. Schrobzuigmachines zijn bijvoorbeeld veel toegepast in de detailhandel voor het reinigen van grote vloeroppervlaktes. Eenschijfsmachines zijn ideaal voor harde vloeren die naast het reinigen de vloer ook polijsten. Speciale professionele tapijtreinigers worden veel toegepast in de schoonmaakbranche om vakkundig tapijt en vloerkleden te kunnen reinigen.

Schrobzuigmachines

De schrobmachines van Nilfisk Alto komen in twee varianten. Een walkbehind die zelf kan worden voortgeduwd, of een aangedreven ride-on met stuurwiel. Het voorste gedeelte reinigt de vloer terwijl de achterste wisser zorgt voor een optimaal droog resultaat.

Nilfisk alto schrobmachines

Veeg-zuigmachines

Nilfisk alto veeg-zuigmachines

Veeg-zuigmachines van Nilfisk Alto zorgen voor een stofvrije reiniging van vloeren en oppervlaktes met tapijt. De speciale borstel(s) vegen het vuil bij elkaar wat door de zuiginstallatie wordt opgezogen en opgeslagen in het vuilcompartiment. De veeg-zuigmachines zijn als walkbehind (handbediend) en ride-on model verkrijgbaar.

Eenschijfsmachines

De eenschijfsmachines van Nilfisk Alto zijn inzetbaar voor het schrobben, strippen en het polijsten van vloeren. De eenschijfsmachines zijn verkrijgbaar in een laagtoerige, hoogtoerige en dual speed variant. Een laagtoerige eenschijfsmachine is goed inzetbaar in de gezondheidszorg dankzij de lage geluidsproductie.

Nilfisk alto eenschijfsmachines

Tapijtreinigers

Nilfisk alto tapijtreinigers

Nilfisk Alto levert compacte sproei-extractiemachines voor het reinigen van grote oppervlakten tapijt, autobekleding en verschillende harde vloeren. Met speciaal toebehoren is de tapijtreiniger te gebruiken voor diverse doeleinden.

Vragen over onze vloerreinigers?

Wij zijn officiëel dealer van Nilfisk. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de vloerreinigers. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.