Nilfisk hogedrukreinigers

Nilfisk hogedruk reinigers:

MTH Machine Techniek Hoogeveen levert hogedrukreinigers voor de agrarische sector, bouwnijverheid, de voedingsmiddelenindustrie en het midden- en kleinbedrijf. Voor elk type werkzaamheden is de juiste hogedrukreiniger beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een koudwater- of warmwater hogedrukreiniger, lagedrukreiniger (ideaal voor het schoonmaken van rem- en motoronderdelen). Geen stroomvoorziening voorhanden? De benzine- en diesel aangedreven hogedrukreinigers worden veel toegepast in de bouw en agrarische sector. Voor dagelijkse reiniging zijn er stationaire hogedrukunits verkrijgbaar.

Koudwater hogedrukreinigers

Koudwater hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar als draagbare, compacte en extra krachtige varianten. Koudwater hogedrukreinigers zijn op verschillende vlakken in te zetten in de bouw, industrie, agrarische sector, scheepvaart, transport en voedingsmiddelenindustrie.

Nilfisk koud water hogedrukreiniger

Warmwater hogedrukreinigers

Nilfisk warm water hogedrukreiniger

Met warm water heeft u meer vermogen bij gelijke druk beschikbaar. Warmwater hogedrukreinigers zijn onderverdeeld in een compacte, midden en premium klasse. Speciaal voor de levensmiddelenindustrie (ongeventileerde omgeving) zijn modellen ontwikkeld zonder uitstoot van uitlaatgassen.

Lagedrukreinigers

Sommige oppervlaktes vragen een delicate aanpak. Voor het reinigen van bijvoorbeeld hydrauliek, remmen en koppelingen kunt u het beste een lagedrukreiniger gebruiken. Met behulp van heet water en een ontvetter wordt olie, vet en vuil eenvoudig losgeweekt en verwijderd.

Nilfisk lagedrukreiniger

Benzine- en dieselaangedreven hogedrukreinigers

Nilfisk benzine diesel hogedrukreiniger

Wanneer er geen stroomvoorziening beschikbaar is op bijvoorbeeld de bouwplaats of tijdens landbouw-werkzaamheden is een mobiele hogedrukreiniger de ideale oplossing. Door benzine- of dieselaangedreven heeft u altijd de beschikking over krachtige schoonmaakapparatuur.

Stationaire hogedrukreinigers

Op plaatsen waar een constante schone omgeving is vereist biedt een stationaire hogedrukreiniger uitkomst. Modellen varieren van compacte uitvoeringen voor bevestiging aan de muur tot losstaande autobooster.

Nilfisk stationaire hogedrukreiniger

Vragen over onze hogedrukreinigers?

Wij zijn officiëel dealer van Nilfisk. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de hogedrukreinigers. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.