Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Schranklader

Schrankladers zijn bij uitstek de meest compacte en wendbare shovels op de markt. Met de schrankladers van MTH Machine Techniek heeft u binnen mum van tijd de klus geklaard. Dit komt doordat schrankladers zeer wendbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Ze zijn compact gebouwd en kunnen op hun plaats draaien. Hierdoor kunt u zelfs in de kleinste ruimtes te werk.

Verschillende Mustang schrankladers

Wij hebben verschillende typen Mustang schrankladers in ons assortiment. Deze verschillen in laadvermogen en hefhoogte. Laat u door ons adviseren welk type het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

Vragen over schrankladers?

Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht