Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Maaimachines voor bermonderhoud

BermonderhoudVoor het onderhouden van bermen en het reinigen van sloten zijn speciale machines gewenst. Voor bermonderhoud biedt MTH Machine Techniek daarom verschillende oplossingen aan.

Voor de diverse maaiwerkzaamheden langs (snel)wegen hebben wij verschillende typen grasmaaiers in ons assortiment staan. De machines worden gekoppeld achter een tractor en zijn eenvoudig in bediening.

Om kwalitatief goede maaimachines voor bermonderhoud te leveren, leveren wij machines van Spearhead, Humes, Rapid en Major.

Geïnteresseerd in maaimachines voor bermonderhoud?

Wij leveren diverse maaimachines van verschillende merken. Voor de beste oplossingen geven wij u graag advies. Kom daarom naar onze showroom in Hoogeveen.

*Verplicht