Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Tractoren

In ons assortiment hebben wij diverse merken en types tractors. Bij MTH Machine Techniek bieden wij onder andere tractoren aan van Case IH. Deze tractoren kenmerken zich door krachtige en schone technologie. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten.

De uitstekende prestaties van Case IH

Door het motortoerental te laten dalen naar 1900 omw./min, heeft de tractor 10% extra vermogen beschikbaar. Op bijvoorbeeld de Puma 185 EP betekent dit een vermogensstijging van 18 pk.

Het Case IH EPM-systeem (Engine Power Management - Motor Management) levert op actieve wijze tot wel 15 procent extra vermogen. Dit extra vermogen komt automatisch beschikbaar afhankelijk van de vermogensvraag tijdens wegtransport.  Als u een Puma 185 EP in bezit heeft, betekent dit een extra vermogensstijging van 31 pk.

Productiviteit

Een vermogensreserve van 25% tussen het normale vermogen en het maximale vermogen van de motor met Powerboost, verbetert  de uitvoering van alle werkzaamheden. De Case IH Puma 185 is een krachtige maar toch een zuinige tractor.
 

De productiviteit van onze tractoren

 

Het gebruiksgemak van onze trekkers

 

Gebruiksgemak

Een EP tractor van Case IH wordt gebouwd om u zoveel mogelijk te kunnen laten werken in het veld met zo min mogelijk onderhoud. De tractors hebben pas na 600 uur onderhoud nodig. Doordat wij over een uitstekend team van Case IH specialisten beschikken, kunnen wij voor u onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

 

Kosteneffectiviteit

Tractors staan bekend als dorstige machines. Maar de Case IH Puma CVX 230 EP heeft met 31 g/kWh een lager brandstofverbruik in vergelijking met andere geteste tractoren.

Tijdens de DLG Powermix-test werden alle gevestigde standaarden verslagen door de Magnum 340 EP. De 258 g/kW geeft u de mogelijkheid om elk uur op het veld geld te besparen.

  Kosten en effectiviteit

Meer informatie over Case IH tractoren?

Meer informatie over kunt u vinden op de website van Case IH of vul onderstaand contactformulier in:

*Verplicht