Cirkelmaaiers

De cirkelmaaiers van MTH Machine Techniek zijn robuuste grasmaaiers. De manoeuvreerbaarheid van de cirkelmaaiers is uitstekend dankzij de 4-wiel aangedreven hydrostaat. Hierdoor kan de cirkelmaaier makkelijk bewegen en draaien.

Veiligheid staat voorop bij MTH Machine Techniek. Wij bieden u daarom extra onderdelen aan om uw veiligheid te waarborgen. En ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

De cirkelmaaiers van MTH Machine Techniek kenmerken zich door het lage geluids- en trillingsniveau. U kunt zelfs een geluidsarme cabine op uw maaier laten monteren. Daarnaast zijn het sterke machines met lage onderhoudskosten.

Ransomes

Functionaliteiten van de cirkelmaaiers

De maaiers kennen verschillende functionaliteiten, zoals een parkeerrem, armsteunen en stuurbekrachtiging. Daarnaast zijn ze uitgevoerd met een hydrostatische 4-wiel aandrijving.

Accessoires voor een cirkelmaaier

Naast de verscheidene functionaliteiten verkopen wij ook verschillende accessoires voor de cirkelmaaiers. Dit zijn onder andere een veiligheidscabine, veiligheidsbeugels, koelboxen, een klepelmaaidek, rolbezem en ruimschild.

Kwaliteitsmerken cirkelmaaiers

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende merken cirkelmaaiers die wij leveren.
Wanneer u op een merknaam klikt komt u uit op de site met meer informatie daarover.


Vragen over cirkelmaaiers?

Wij zijn dealer van uitsluitend A-merk machines waardoor wij altijd gepaste aanbiedingen kunnen doen. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.