Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Reparatie en onderhoud

Reparatie & onderhoudIn onze in 2007 uitgebreide werkplaats hebben wij uitstekende faciliteiten voor het uitvoeren van onderhoud aan diverse machines. Onze technische mensen voeren reparaties en onderhoud uit aan hydrauliek, pneumatiek, mechaniek, diesel-/benzine- motoren en elektronica. U kunt u met een breed spectrum aan reparatie- en onderhoudswerk bij ons terecht.

Snel en vakkundig onderhoud

Met een eigen voorraadmagazijn kunnen wij veel voorkomend onderhoud snel en vakkundig verzorgen. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden voor periodiek onderhoud, maar graag maken wij afspraken met onze klant voor onderhoud en reparatie bij calamiteiten. Omdat iedere situatie vraagt om een andere aanpak kunnen wij in een gesprek de mogelijkheden bespreken.

Reparatie op locatie

Zowel in onze uitgebreide werkplaats als bij u op locatie kunnen wij reparaties uitvoeren aan uw machines. Mocht u reparatie nodig hebben dan komen wij bij u langs. Dit scheelt u veel kostbare tijd. Ook voor reparatie en onderhoud van hydraulische systemen kunt u bij ons terecht.

Onderhoud of reparatie nodig?

Heeft u vragen naar aanleiding van onze reparatie en onderhouds diensten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen u graag!

 

*Verplicht