Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


MTH Machine Techniek staat voor u klaar

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte machine of voor een tijdelijke periode een machine wilt huren, MTH Machine Techniek staat sinds 1993 voor u klaar!

Met een vakkundig team medewerkers en een uitstekende service bij aanschaf en onderhoud, is MTH Machine Techniek sinds 1993 actief in de volgende sectoren:

Voor deze sectoren levert MTH Machine Techniek zowel nieuwe als gebruikte machines. Ook kan MTH Machine Techniek reparaties en onderhoud aan uw machines verzorgen.


Machine verkoop

Voor ieder van onze productgroepen hebben wij dealerschappen van geselecteerde topmerken. Met ons praktisch inzicht adviseren wij u graag bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte machines. Wij hebben een groot aanbod nieuwe machines van uitsluitend topmerken die ook vanuit de fabrikanten / importeurs goed ondersteund worden. Ook beschikken we door inkoop of inruil regelmatig over gebruikte machines.
 

nilfisk / zacho

Reparatie en onderhoud  

Reparatie en onderhoud

Voor alle merken machines voeren wij ook het onderhoud uit, preventief en bij uitval. Dankzij onze ervaren technische mensen kunt u met een breed spectrum aan reparatie en onderhoudswerk bij ons terecht. Meer informatie over reparatie en onderhoud.

Machineverhuur

Wij bieden voor zowel bedrijven als particulieren verschillende machines te huur aan. Zowel voor een korte of lange periode kunt u bij ons terecht. Meer informatie over machineverhuur.
  Machineverhuur