Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieële tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Gebruikte machines voor alle sectoren

Door inruil of inkoop hebben wij met regelmaat gebruikte machines. Al onze machines kunnen door onze monteurs worden nagekeken en beschikken eventueel over het "Com-Keur" keurmerk. Dit betekent dat betrouwbaar en voordelig kopen toch samengaan!


Landbouw

Landbouw

Case tractoren, schijvenmaaiers, bemesters, kunstmeststrooiers en meer.
Bekijken »
  Tuin, park en golfbaanonderhoud

Tuin, park en golfbanen

Op zoek naar een gazonmaaier, banden of versnipperaar? Wij hebben verschillende occasions.
Bekijken »
  Industrie, intern transport en grondverzet

Industrie

Verschillende gebruikte machines, zoals grondbakken, een hijsblok of een shovel.
Bekijken »

Het gewenste product niet gevonden?

Mocht u onverhoopt uw machine niet kunnen vinden op onze website, laat dan uw zoekopdracht bij ons achter. Dit kan door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij informeren u zodra de door u gezochte machine ons passeert.