Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Viking verticuteermachines

MTH Machine Techniek Hoogeveen levert betrouwbare Viking verticuteermachines voor tuin en park. Door het gazon te verticuteren wordt de toevoer van lucht en licht voor het gras verbeterd. Vervilt gras, onkruid en mos worden snel en eenvoudig verwijderd. Verkrijgbaar met elektro- of benzinemotor.

Electrische verticuteermachines

Stille, maar krachtige verticuteermachine dankzij de elektromotor. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig en slagvast polymeer. De snijdiepte is eenvoudig aan te passen met de verstelhendel aan de duwstang.

 

Viking electrische verticuteermachines

 

Viking verticuteermachine met benzinemotor

 

Verticuteermachines met benzinemotor

Krachtige verticuteermachine met benzinemotor. Makkelijk manouvreren zonder snoeren. Maakt dankzij de mesinzet met 7 vaststaande, dubbele messen, op snelle en eenvoudige wijze een einde aan vervilt en bemost gras.

Vragen over onze verticuteermachines?

Wij zijn officiëel dealer van Viking. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de verticuteermachines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht