Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Viking motorhakfrezen

MTH Machine Techniek Hoogeveen levert betrouwbare Viking motorhakfrezen.

Van smal terrein tot uitgestrekte oppervlakte, de Viking motorhakfrezen kunnen op elk terrein uit de voeten. De ingebouwde demping bij de duwstang zorgt bij langdurig gebruik voor een goede machinegeleiding.

 

Viking motorhakfrees

 

Viking accu grasmaaiers

 

Multifunctionele motorhakfrees

De Viking motorhakfrezen zijn te voorzien van een uitgebreid assortiment toebehoren. Extra gewichten, ijzeren wielen of een kantelploeg zijn slechts enkele voorbeelden uit de vele mogelijkheden.

Vragen over onze motorhakfrezen?

Wij zijn officiëel dealer van Viking. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de motorhakfrezen. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht