Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Viking hakselaars

MTH Machine Techniek Hoogeveenlevert betrouwbare Viking hakselaars voor tuin en park. De Viking tuinhakselaars zijn geschikt voor zowel zacht als hard organisch materiaal. Moeiteloos worden resten hout, takken of bladmateriaal versnipperd. Afhankelijk van het gewenste volume kunt u kiezen voor een (stille) elektrische hakselaar of een krachtige hakselaar uitgerust met benzinemotor voor het grote werk.

Elektrische hakselaars

Stil maar krachtig. Dat zijn de Viking elektrische hakselaars. Deze allround hakselaars verwerken met gemak dikke takken en zijtakken met bladeren. Naast dit hardere tuinafval hakselen de elektrische hakselaars ook zachter tuinafval zoals losse bladeren en bloem- en plantresten. Dankzij de gepatenteerde vulopening worden takken snel en eenvoudig verwerkt.

 

Viking electrische grasmaaiers

 

Viking accu grasmaaiers

 

Combihakselaars

Krachtig en veelzijdig. De combihakselaars met gescheiden vulopeningen hebben een optimale werkhoogte wat het vullen vereenvoudigd. De grote trechter aan de bovenzijde verwerkt met gemak zacht materiaal. De schuine, uitklapbare invoeropening kunt u gebruiken voor takken en ander houtachtige materialen. Beschikbaar met elektromotor of benzinemotor.

 

Hakselaars met benzinemotor

Krachtpatser bij uitstek. De Viking hakselaar met sterke benzinemotor  is voorzien van een breed onderstel en is geschikt voor grote percelen en tuinen waar geen aansluiting voor elektra aanwezig is. Tevens beschikbaar als combihakselaar met gescheiden kamers voor het verwerken van zowel hard als zacht tuinafval.

  Viking grasmaaiers met benzinemotor

Vragen over onze hakselaars?

Wij zijn officiëel dealer van Viking. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de hakselaars. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht