Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Viking grasmaaiers

MTH Machine Techniek Hoogeveen levert betrouwbare Viking grasmaaiers voor tuin en park. Maaiers voor kleine en grote gazons, moeilijk terrein met hoog gras of volledig automatische robotmaaiers. De professionele grasmaaiers hebben een krachtige motor en zijn uitermate geschikt voor de groenvoorziening. Afhankelijk van de gewenste actieradius zijn de Viking grasmaaiers voorzien van een electro- of benzinemotor.

Electrische grasmaaiers

Op kleinere en middelgrote gazons voelen de electrische grasmaaiers van Viking zich thuis. Eenvoudige bediening en een prima opvangcapaciteit. De snijbreedte varieert van 33 tot 43 centimeter.

 

Viking electrische grasmaaiers

 

Viking accu grasmaaiers

 

Accugrasmaaiers

Grasmaaiers met accu bieden de vrijheid van grasmaaien zonder snoer. De sterke lithium-ion-accu stelt u in staat ongeveer 300 m2 aan gazon te maaien. De snijhoogte is in vijf standen naar wens aan te passen.

 

Grasmaaiers met benzinemotor

Met een opvangcapaciteit van 75 liter zijn de grasmaaiers met benzinemotor zeer geschikt voor middelgrote en grote gazons. Dankzij de wielaandrijving is het maaien van grotere oppervlakten zeer comfortabel.

  Viking grasmaaiers met benzinemotor

 

Viking grasmaaiers voor hoog gras en moeilijk terrein

 

Maaiers voor hoog gras en moeilijk terrein

Op plaatsen waar niet of nauwelijks wordt gemaaid zal een reguliere grasmaaier niet voldoen. Viking levert speciale maaiers die snel en eenvoudig afrekenen met hoog gras en ruig terrein. Dankzij de 3-wielconstructie zijn deze speciale maaiers zeer wendbaar.

 

Professionele grasmaaiers

Voor professionele toepassingen zoals gazononderhoud en groenvoorziening heeft Viking sterke motormaaiers. De robuuste aluminium constructie, krachtige benzinemotor en 3-traps aandrijving zorgen voor het juiste resultaat.

   Viking professionele grasmaaiers

 

Viking robotmaaier

 

Robotmaaiers

Wat is er nou lekkerder dan het gras automatisch laten maaien zonder dat u hier naar om hoeft te kijken? De Viking robotmaaiers overwinnen hindernissen en hellingen met gemak. En niet geheel onbelangrijk: de robotmaaier laadt zichzelf automatisch weer op.


Vragen over onze grasmaaiers?

Wij zijn officiëel dealer van Viking. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de grasmaaiers. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht