Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Houd uw gazon in topconditie door te verticuteren

VertikuteermachineGemaaid gras en bladeren die blijven liggen op het gazon, vormen samen een zogenaamde viltlaag. Wordt deze viltlaag te dik, dan krijgt het gras onvoldoende zuurstof en kan het niet genoeg water opnemen. De grond raakt verzuurd, waardoor mos de kans krijgt om te groeien.

Iedereen kent dit verschijnsel en vooral op greens en parken is dit een groot probleem. Een oplossing is om goflbaanterreinen, parken of uw gazon thuis te verticuteren. Hierdoor maakt u gaatjes in het gazon, waardoor de viltlaag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en de wortel weer voldoende water op kan nemen.

Viking, Garden, Wiedenmann en Koro verticuteermachines

MTH Machine Techniek heeft verschillende merken en typen verticuteermachines in het assortiment staan. U heeft hierbij niet alleen de keuze voor kleine verticuteermachines, maar ook voor verticuteermachines voor grote oppervlakten. De werkbreedte en werkdiepte verschillen per machine. Wij leveren verticuteermachines van de merken:

Geïnteresseerd in onze verticuteermachines?

In ons assortiment hebben wij onder andere diverse types verticuteermachines van diverse merken zoals Viking. Laat u in onze showroom adviseren, of neem contact op met MTH voor meer informatie.

*Verplicht