Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Professionele veegmachines

Onze veegmachines kenmerken zich door de robuuste bouw, veegprecisie en betrouwbaarheid. De veegmachines zijn voorzien van de laatste technieken die zorgdragen bij het schoonhouden van uw erf, voerpad of openbare weg. De veegmachines zijn veelal te monteren voor- of achterop uw machine.

 

Veelzijdige veegmachine

Zowel voor het binnen als buiten schoonmaken van grote oppervlakten. De machine veegt stofvrij vanwege de volledig gesloten behuizing.

  Bema 40 Classic

 

Bema Kommunal Dual  

Compacte veegmachine

Speciaal ontworpen voor openbare wegen en winterse omstandigheden. De veegmachine kenmerkt zich door de compacte omvang.

 

Dubbel systeem

Door het gebruik van een dubbel systeem kan de veegmachine zowel vuil opvegen als wegvegen. De veegmachine is daarom ook ideaal voor openbare wegen, bouwplaatsen en industriële terreinen.

  Bema 30 Dual

 

Bema Robust  

Robuust veegwerk

Voor het zware werk is dit de ideale machine. Veegt met gemak zwaar vuil weg en is daarom ook speciaal bedoeld voor bouwplaatsen.

Vragen over onze veegmachines?

Wij zijn officieel dealer van Bema. Bema is al meer dan 60 jaar actief in de markt van veegmachines. Daarom weet Bema als geen ander het optimale rendement te halen uit de veegmachines. Meer over Bema.

*Verplicht