Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


MTH Machine Techniek:       uw "VA-keur bedrijf" in Hoogeveen

Worden uw machines al "arbo"gekeurd?

Sinds 1998 is het voor eigenaren van machines en werktuigen wettelijk verplicht om deze machines periodiek te laten keuren door een deskundige. De wet eist dat groenaannemers, loonwerkers en boeren veilig werken. Ook verzekeraars vragen steeds vaker van u dat u alles op het gebied van veiligheid voor elkaar heeft. Bij MTH Machine Techniek in Hoogeveen kunt u uw machines en werktuigen laten controleren via het COM-keur systeem. Wij zijn namelijk een COM-VCA Keuringsbedrijf.

MTH Machine Techniek Hoogeveen verzorgt keuringen voor:

  • Landbouwmechanisatie
  • Tuin- en parkmachines
  • Grondverzet machines
  • Intern transport
  • Elektrische machines en gereedschappen
  • Hydraulische componenten

Wat is COM-keur / VA-keur?

va-logo

VA-keur is een keurmerk dat in het leven geroepen is door het "Fedecom".

VA-keur is de APK keuring voor al uw arbeidsmiddelen. VA-keur geniet het vertrouwen van de arbeidsinspectie en is eenvoudig van opzet. Bij "MTH Machine Techniek" worden machines gekeurd volgens de veiligheidseisen uit de richtlijn Arbeidsmiddelen, NEN 3140 en het Voertuig Reglement. Elke gekeurde machine wordt voorzien van een herkenbare "VA-keur sticker"; een waarborg voor veiligheid. Met het "VA-keur" bent u zeker van veilige machines, voor uzelf en uw medewerkers.

"va-keur een voorzorg meer, een kopzorg minder"

 


Vraag direct een keuring aan

Vragen over de mogelijkheden, de kosten van een keuring of wilt u een keuring aanvragen? Neem dan telefonisch contact op via 0528 - 269160 of vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

*Verplicht