Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Stobbenfrezen

stobbenfrees

Wanneer u een boom gekapt heeft, blijven wortels en de boomstronk zelf vaak zichtbaar. Dat is wanneer een stobbenfrees te pas komt. Een stobbenfrees wordt gebruikt om de stobbe en wortel van een boom uit de grond te halen of kapot te maken. Dit wordt gedaan zodat de boom niet meer opnieuw terug groeit.

De boomstronkfrees werkt met een ronddraaiend mes en kan maximaal een meter diep de grond. Hierdoor wordt de stobbe versnipperd. De stobbenfrezen van MTH Machine Techniek zijn veilig, duurzaam en effectief.

Geïnteresseerd in één van onze boomstronkfrezen?

In ons assortiment hebben wij onder andere diverse types stobbenfrezen van allerlei merken, zoals TS en Carravagi. Laat u in onze showroom adviseren, of neem contact op met MTH voor meer informatie

*Verplicht