Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Stihl kantenmaaiers

MTH Machine Techniek Hoogeveen levert Stihl kantenmaaiers. Deze kantenmaaiers zijn zowel elektrische als met accu als krachtbron. Precisiegereedschap voor het maaien langs bloemperken en gazonkanten, onkruidvrij maken van paden en percelen met wildgroei weer toegankelijk maken.

Elektrische kantenmaaiers

De elektrische kantenmaaiers (ook wel motorzeis genoemd) van Stihl zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van compacte motorzeis voor kleine klussen, tot krachtige modellen met toerentalregeling voor grote klussen.

 

 

Stihl Elektrische kantenmaaier

 

Stihl kantenmaaier met accu

 

Kantenmaaiers met accu

Draagbare krachtpatsers zonder rekening te hoeven houden met elektriciteitskabels. Voorzien van een handige afstandsbeugel om gemakkelijk langs obstakels te kunnen maaien.

  


Vragen over onze kantenmaaiers?

Wij zijn officiëel dealer van Stihl. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de kantenmaaiers. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht