Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Veelzijdige shovels

Mustang shovelMet de inzet van een shovel kunt u zware ladingen, zoals zand en kuilvoer, eenvoudig verplaatsen. Maar niet elke shovel is geschikt voor elke type werk.

Bij het verplaatsen van bijvoorbeeld grote hoeveelheden rood zand is het gewenst om te werken met een robuuste shovel uitgerust met een zware laadbak.

Bij het verplaatsen van bijvoorbeeld balen stro in kleine ruimten is handiger om een compacte, eenvoudig te bedienen shovel te gebruiken. MTH Machine Techniek heeft daarom verschillende typen shovels in haar assortiment staan. Van compacte tot robuuste shovels.

De handige shovels van Mustang

Wij leveren onder andere shovels van het gerenommeerde merk Mustang. Mustang is al jaren actief in de Verenigde Staten en sinds enkele jaren ook in Europa. De shovels van Mustang zijn compact, sterk en eenvoudig in gebruik.

Er zijn 7 modellen Mustang shovels verkrijgbaar, allen voorzien van Yanmar diesel motoren. De modellen zijn leverbaar in een gewichtsklasse van 1500 kg tot 3000 kg. Op de AL 306 en AL 506 Mustang shovels is tevens een mogelijkheid voor een cabine.

Geïnteresseerd in onze shovels?

Heeft u vragen over de vele mogelijkheden van onze Mustang shovels, breng een bezoek aan onze showroom. Of neem contact op via onderstaand formulier. Wij helpen u graag voor een persoonlijk advies.

*Verplicht