Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Nilfisk Alto stofzuigers

Voor vloeronderhoud levert MTH Machinetechniek Hoogeveen diverse vloerreinigers van Nilfisk Alto. Van walkbehind tot en met ride-on schrobzuigmachines, veegzuigmachines en eenschijfsmachines. De vloerreinigers zijn voor elke sector inzetbaar. Schrobzuigmachines zijn bijvoorbeeld veel toegepast in de detailhandel voor het reinigen van grote vloeroppervlaktes. Eenschijfsmachines zijn ideaal voor harde vloeren die naast het reinigen de vloer ook polijsten. Speciale professionele tapijtreinigers worden veel toegepast in de schoonmaakbranche om vakkundig tapijt en vloerkleden te kunnen reinigen.

Stof- waterzuigers

De stofzuigers van Nilfisk Alto zijn geschikt voor intensief gebruik en professionele toepassing. MTH Machine Techniek Hoogeveen levert daarnaast ook krachtige stof- waterzuigers voor het opzuigen van zowel nat als droog vuil.

 

Nilfisk Stof- en waterzuigers

 

Nilfisk Alto industriele stofzuigers

 

Industriële stofzuigers

Voor het echt zware werk zijn de industriële stofzuigers van Nilfisk Alto echte 'alles-eters'. Naast regulier vuil en stof verwerken deze industriële stofzuigers ook grovere materie zoals gruis, metaaldeeltjes en houtsnippers. De perfecte oplossing voor zware toepassingen en intensief gebruik.

 

Huishoudelijke stofzuigers

Voor consumenten die een krachtige stofzuiger zoeken bieden de huishoudelijke stofzuigers van Nilfisk net dat beetje meer.

  Nilfisk Alto huishoudelijke stofzuigers

  


Vragen over onze stofzuigers?

Wij zijn officiëel dealer van Nilfisk. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de stofzuigers. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier aan.

*Verplicht