Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Nieuwe machines

Uit het grote aanbod van machines voor de diverse sectoren heeft  MTH Machine Techniek een selectie gemaakt. Wij voeren uitsluitend topmerken die ook vanuit de fabrikanten / importeurs goed ondersteund worden. Wij staan voor u klaar, maar verwachten dit ook van onze toeleveranciers. Zo kunnen wij snel met u schakelen en u van alle benodigde informatie voorzien om tot een succesvolle investering te komen.

Onze producten

Wij hebben de producten verdeeld in drie verschillende productgroepen. Hieronder treft u een overzicht van productgroepen aan.


Landbouw

Landbouw

Een breed assortiment aan landbouwmachines. Wat denkt u van Case tractoren, bemesters en maaimachines.
Bekijken »
Tuin, park en golfbaanonderhoud

Tuin, park en golfbanen

Bladblazers, kettingzaken, vertikuteermachines, maaimachines en meer. MTH kent een breed assortiment.
Bekijken »
Industrie, intern transport en grondverzet

Industrie

MTH kent verschillende machines voor de industrie, zoals; voor de grondverzet en intern transport.
Bekijken »