Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Nieuwe machines voor de industrie

Bent u op zoek naar machines voor de industrie? Bij MTH Machine Techniek bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij leveren hiervoor een tal van verschillende nieuwe machines, zoals: voor grondverzet en intern transport. Wilt u meer informatie over een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Naam Korte omschrijving Prijs
Mustang AL 306 Mustang AL 306 MUSTANG AL 306 "PREMIUM" INCL. BEUGEL EN DAK COMBI BANDEN 31X15.5-15 AS BREDE SPATBORDEN. WDM SNELWISSEL LED WERKVERLICHTING FLOW DIVIDER DICHTE BAK PALLETVORKEN. Op aanvraag
Prijzen zijn exclusief btw