Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Dealerschappen MTH Machine Techniek Hoogeveen

Wij zijn dealer van verschillende top merken voor de landbouw, grondverzet, tuin, park en golf. Zo is MTH Machine Techniek Hoogeveen onder andere dealer van bijvoorbeeld Stihl, Viking, Case IH en Nilfisk Alto.

Dealer voor landbouw, grondverzet, industrie en tuin, park & golf

MTH Machine Techniek levert nieuwe en gebruikte landbouwmachines. Wij zijn onder andere dealer van merken zoals Case IH, Iseki, Mustang en MultiOne. Deze fabrikanten zijn al jaren actief op het gebied van de landbouw en hebben zich bewezen door kwalitatief sterke producten te ontwikkelen. Ook leveren wij verschillende machines in de grondverzet.

MTH Machine Techniek is groot in de tuin, park en golf machines. Hierbij moet u denken aan nieuwe maar ook gebruikte tuin, park en golf machines. Wij verkopen producten van grote merken zoals Stihl en Viking. Shil en Viking zijn al jaren marktleider op het gebied van tuingereedschap. Kettingzagen, kantenmaaiers en grasmaaiers van Sthil en Viking kenmerken zich door een lange levensduur, werkcomfort en bouwkwaliteit.


MTH Machine Techniek Hoogeveen is de trotse dealer van:

Stihl   Viking   Case
 
NILFISK-ALTO   Multione   Mustang
 Iseki    Fella    Kverneland

Billy Goat   Ferris   Hanix
Jo Beau   Ransomes & Jacobsen   Terex
TS   Vicon