Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Viking tuinmachines

Viking Tuinmachines - GrasmaaiersVoor het merk Viking staan de hoge eisen van hun gebruikers centraal. Viking staat dan ook symbool voor kwaliteitsmachines voor tuin en park zoals grasmaaiers en zitmaaiers.

Officieel dealer Viking

Als officieel dealer levert MTH alle producten van Viking. Als vakhandelaar van dit kwaliteitsmerk helpen wij u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Viking apparatuur.


MTH Machine Techniek en Viking

De tuinmachines van Viking staan bekend als de innovatieve en betrouwbare hulp voor tuin en park. Als vakhandelaar zorgt MTH voor alle ondersteuning en service. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor officiële merk-onderdelen. MTH levert onder andere:

Bekijk de online catalogus van Viking

Het complete Viking productoverzicht in een handige digitale catalogus.

 

 

Vragen over de producten van Viking?

Heeft u vragen over de producten van Viking die MTH Machinetechniek Hoogeveen levert? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht