Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Stihl machines en toebehoren

Stihl dealer in HoogeveenStihl, ook wel synoniem voor spitstechnologie, bestaat al meer dan 85 jaar. Stihl kenmerkt zich door revolutionaire technieken en vernieuwende ideeën op het gebied van tuin, bosbouw en park.

Officieel Stihl dealer

Als officieel dealer van Stihl levert MTH Machine Techniek Hoogeveen alle producten van Stihl. Als vakhandelaar van dit kwaliteitsmerk helpen wij u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Stihl machines.

MTH Machine Techniek en Stihl

Het is voor ons een logische keuze om producten van Stihl te leveren. Al jaren staat Stihl bekend om haar uitstekende producten en diensten. Als officieel dealer van Stihl in Hoogeveen leveren wij de volgende producten van Stihl in onder andere Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel:

Bekijk de online catalogus van Stihl

Het complete Stihl productoverzicht in een handige digitale catalogus.

Catalogus 2014 Stihl - MTH Machinetechniek Hoogeveen

Vragen over de producten van Stihl?

Heeft u vragen over de producten van Stihl die MTH Machinetechniek Hoogeveen levert? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht