Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Nilfisk professionele schoonmaakapparatuur

Nilfisk Alto SchoonmaakapparatuurAl decennia lang staat Nilfisk Alto synoniem voor hoogwaardige schoonmaakapparatuur zoals hogedrukreinigers, stofzuigers, schrobzuig- en veegzuigmachines.

Officieel dealer Nilfisk

Als officieel dealer levert MTH alle producten van Nilfisk Alto. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Nilfisk apparatuur.

 

"MTH Machine Techniek" en Nilfisk

MTH Machine Techniek Hoogeveen is officieel dealer van Nilfisk Alto. Wij leveren de innovatieve producten van Nilfisk Alto aan diverse bedrijven uit de industrie, landbouwmechanisatie, en tuin & park en golf. MTH levert onder andere:

Vragen over de producten van Nilfisk?

Heeft u vragen over de producten van Nilfisk Alto die MTH Machinetechniek Hoogeveen levert? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht