Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Mustang minishovels, knikladers en schrankladers

MustangMustang. Echte kracht. Dit oer-Amerikaanse merk heeft inmiddels ook zijn naam gevestigd in Europa. Van landbouwbedrijf tot bouwplaats, de kniklader shovels en schrankladers zijn overal inzetbaar. Mustang combineert kracht en veelzijdigheid in een compact formaat.

 

Officieel dealer Mustang

Als officieel dealer levert MTH Machine Techniek Hoogeveen diverse machines van Mustang zoals knikladers en schrankladers. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Mustang machines. Wij leveren de krachtige en robuuste machines van Mustang aan diverse bedrijven uit de industrie, landbouwmechanisatie, en tuin & park en golf. MTH levert onder andere: 

Mustang minishovels en knikladers

Een uitstekende bouwkwaliteit, manouvreerbaarheid en flexibiliteit kenmerken de knikladers van Mustang. De stuurhoek van 45 graden laat u op plaatsen komen waar andere machines verstek moeten laten gaan. Met een maximaal hefvermogen tot 1.161 kilo maakt dit een compacte krachtpatser.

 

 

Mustang knikladers en minishovels

 

Mustang schranklader

 

Mustang schrankladers

Op zoek naar een compacte alleskunner? De Mustang schrankladers komen in verschillende uitvoeringen. Deze onderhoudsvriendelijke machines zijn uitgerust met een krachtige motor met veel koppelvermogen en snelle acceleratie. Het motorcompartiment is makkelijk te bereiken via de achterzijde voor het bijvullen van olie of het vervangen van de accu.

 

  

Mustang schrankladers met rups-aandrijving

Voor zwaar terrein biedt de Mustang schranklader met rups-aandrijving uitkomst. Net als bij de reguliere Mustang schrankladers zijn er uitgebreide mogelijkheden op het gebied van voorzetstukken zoals dieplepelbakken, snoeiers of grondboren.

 

 

Mustang schranklader rups

 


Vragen over de machines van Mustang?

Wij zijn officiëel dealer van Mustang. Wij zijn trots op ons Mustang-dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier aan.

*Verplicht